Join Albania Fans on SportsYapper. Sign up now

Albania

Gihon İsmailov @gihon

Go Albania! From Azerbaijan

Lorenc @lorenc123

Shpresoj qe uefa te vendos drejtesi dhe ti shikoj gjerat ashtu sic ndodhen. Denim te rend per serbin dhe 3 pik per ne.

Aaron @sportssince1986

LOL Albania won against Portugal.....fair play,fair ******* play Albania.

1
MPro @mpro

Great win Albania

MPro @mpro

Hajde Albania lets make an upset. Upa Shqiperia

Oni D Sufi @fdsufi

kur do fillojme te marrim pseje ne tornemente........ ooooo kurr

2
arben sinishtaj @arbensins

Is anyone watching or yapping?

1
© 2015
Yapp Media, LLC